- Wie is Helmuth ?  -

15 januari 1962 geboren in ‘s-Hertogenbosch.
Getrouwd met Hetty wonend op de Haverleij in ‘s- Hertogenbosch.

Mijn eerste kennismaking met golf was in Canada 1984. Ik was meteen verkocht aan de golfsport en heb mijn GVB behaald, maar daar bleef het niet bij. Ik wilde verder met golf en golftoernooien gaan spelen in binnen- en buitenland.

Door mijn passie en verlangen om golfwedstrijden te spelen en meer ervaring op te doen, heb ik vele grote golftoernooien mogen spelen in Nederland en in het buitenland.

Dit heeft mij mooie resultaten gebracht, o.a. clubkampioen op meerdere banen, zoals Efteling Golfpark en De Haverleij.

Hoogtepunten in mijn golfcarrière zijn: driemaal winnaar van het Pro-Am van Deauville Frankrijk in 2013, 2104 en 2016 de tweede plaats in de Home of Golf St-Andrews 2015 in Schotland.

Mijn golfkennis en golfervaring wilde ik altijd overbrengen aan andere golfers, daarom heb ik jaren geleden besloten de PGA Golfopleiding te gaan volgen en ook succesvol af te ronden. Om mijn golfleerlingen zo goed mogelijk te kunnen opleiden, blijf ik ieder jaar nascholingen volgen. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd om mensen met een fysieke beperking les te mogen geven. Daarnaast werk ik nauw samen met Stichting Special golf en geef ook les aan mensen met een verstandelijke beperking. Omdat ik vind dat iedereen de kans moet krijgen om te leren golfen.

Ik werk fulltime als zelfstandig PGA-professional bij BurgGolf Golfbaan De Haverleij in 's - Hertogenbosch. Mijn lesgeefdagen zijn dinsdag-woensdag-donderdag-vrijdag -zaterdag en zondag.

Ik beschik over een eigen leslokaal, en werk ik met de nieuwste video- en analyseprogramma’s en na elke les krijgt u altijd een duidelijke analyse van uw les via een gratis programma wat u van mij krijgt via CoachNow.

U zult gaan merken, als u bij mij lest, dat mijn coaching verder gaat dan alleen een golfles.

Veel plezier met het bekijken van mijn website. Ik zie u graag bij mij op de mat.

Met mijn lessen verlaag ik uw handicap en verhoog ik uw golfplezier.

Wilt u meer informatie hebben neemt u dan contact op via het contactformulier onder aan deze website.

Sportieve groeten,
Helmuth van Heel