- Laatste nieuws -

Beide golfreizen in november 2023 zijn volgeboekt , en ik  kan helaas niet meer deelnemers meenemen. Februari of maart 2024 gaan we weer.

Ook dan gaan we weer naar de schitterde locatie La Calla, in Zuid-Spanje.

Meer te lezen bij mijn golfreizen.

Heeft u vragen of wilt u mee? vul dan onderstaand contactformulier in.

Junior Golfsixes slotwedstrijd.
Zondag 6 november was de finale dag van de junior golf sixes op Bois Le Duc.

YES de kinderen zijn kampioen geworden!

Voor Golfbaan De Haverleij had ik het vertrouwde team opgesteld.
Onder de 13 jaar hadden we twee teams:

  1. Siebe en Tijn van Hulten.
  2. Fedde Marijnen en Émilie Walchots.

Boven de 13 jaar:

  1. Tygo Franken. 
  2. Lucas Kerkhof, (helaas was Lucas ditmaal afwezig door een griepje)

Tijdens deze wedstrijd spelen ze 9 hole Texas Scramble, met de volgde wedstrijden:

  • Put wedstrijd 
  • Chip wedstrijd 
  • Longest drive.

Op de Texas Scramble een wedstrijden wordt een formule op los gelaten. Elke keer hebben we dagprijzen en over de 6 wedstrijden komt er een eindwinnaar die de grote beker mag ontvangen.


Helaas was de vaste speler Lucas ziek en moest Tygo het alleen opnemen.
De broertjes Siebe en Tijn werden 3de en Émilie met Fedde pakten de tweede prijs, maar alles optellend over alle wedstrijden won het Team van BurgGolf met glans.

Op deze slotwedstrijd wilde ik daar als coach ook graag bij zijn. Ik  heb vooral genoten van het plezier wat ik zag van alle kinderen van omliggende banen die het met elkaar goed konden vinden. en  daar veel plezier beleefden.

Omdat Golfbaan De Haverleij geen jeugdcommissie meer heeft neem ik alles op mijn bordje. En zit menigmaal  met alle deelnemende Jeugdcommies en de NGF aan tafel hoe we dit succes vervolgen in het nieuwe jaar, naast de NGF talententraining die ik samen geef met collega's van omliggende banen.
Maar als ik hulp nodig heb met wedstrijden op Golfbaan De Haverleij krijg ik alle steun van De Haverleij en ook ouders opa en oma's helpen me graag. Fijn die klik die ik heb met de leden van de club!

Super leuk dat de jeugd weer lekker bezig is op De  Haverleij en dat kinderen ook kennis maken met andere kinderen want daar draait het om met de Junior Golfsixes. Verbinden met elkaar, maar volgend jaar probeer ik ook een jeugdteam te kunnen laten inschrijven voor de NGF competitie. Of dat gaat lukken? Ik denk het wel ! 
Ik hou iedereen op de hoogte. 

Heeft u kinderen, vriendjes die mee willen doen met onze jeugdactiviteiten op Golfbaan De  Haverleij, of andere vragen over de jeugd vul dan op mijn site met deze link het contactformulier in met uw vraag en ik reageer direct.

Groeten van een trotse Coach. 


De zomer , een ideale gelegenheid om aan uw swing en korte werk  te werken

Aanbieding het gehele jaar.

Wilt u kennis maken met het golfen? heb ik de volgende actie:

Ik maak een gratis NGF academie account voor u aan, en kunt u meteen na de les, uw film zien en mijn plan van aanpak.

We beginnen met een 0 meting en neem ik uw set up en swing op, deze bekijken we samen in mijn leslokaal achter mijn pc, en maak ik een plan van aanpak voor je. Hebben we samen een klik en bevalt mijn lesgeefmethode?bied ik u de gelegenheid om verder te gaan met 6 lessen, en maak ik een mooi op maat programma voor u. En dan is de eerste les gratis, spaart u €65,- uit.  

Betaling geschied dan na de  1e les.  Door heel het jaar heb ik lespakketten staan bij mijn bekijk het hier  lesagenda.Sinds kort beschik ik ook over een eigen launch monitor.

Vanaf heden naast de video analyse die u van mij gewend bent, is het nu ook mogelijk om met de launch monitor meetpunten van uw swing zichtbaar te maken. Deze launch monitor is hypermodern en compact. Zowel te gebruiken bij mijn lessen op de  drivingrange, als bij mijn evenementen, denk aan de Road to Portugal en mijn golfreizen.