- Laatste nieuws -

Oost West Thuis Best!

In 2007 eindigde ik mijn amateur status op mijn oude club BurgGolf Haverleij. Daarna stage lopen en werken op de Oosterhoutse Golfclub en in de afgelopen jaren veel ervaringen opgedaan bij mijn leslocaties Prise d'eau Golf en Golfclub Midden Brabant. Omdat Hetty en ik ook wonen op de Haverleij en zoveel fijne contacten hebben, kwam er de gelegenheid om op mijn oude clubje te gaan werken.

Super leuk om terug te keren op de Haverleij en al mijn opgebouwde kennis en mijn passie over te brengen aan de Golfers.

Ik blijf werkzaam tot en met 30 maart op Midden Brabant en daarna stop ik op Midden Brabant en ligt mijn volledige focus op de Haverleij waar ik naast de privélessen, groepslessen ook verantwoordelijk ben voor de jeugd.

Daarnaast blijf ik natuurlijk ook mijn eigen evenementen verzorgen.

 

Ik dank al mijn fijne leerlingen op Midden Brabant en we pakken nog zeker een bakkie na onze les.

 

Sinds kort beschik ik ook over een eigen launch monitor.

Vanaf heden naast de video analyse die u van mij gewend bent, is het nu ook mogelijk om met de launch monitor meetpunten van uw swing zichtbaar te maken. Deze launch monitor is hypermodern en compact. Zowel te gebruiken bij mijn lessen op de  drivingrange, als bij mijn evenementen, denk aan de Road to Portugal en mijn golfreizen.