Nieuw bij Helmuth boek een gratis  Proefles!

Maak kennis met het golfspel, boek bij mij een proefles, en tijdens deze les beginnen we met een intake en een 0 meting.

U krijgt voor de les een gratis uitnodiging van mijn evaluatieprogramma CoachNow. Na de les krijgt u de opname en lesevaluatie op uw eigen CoachNow platvorm. Hebben we samen een klik en wilt u een vervolgprogramma van 6 lessen? is de les te waarde van €67,50 gratis.

Clubs heeft u niet nodig die krijgt u van mij tijdens de les. 

Een proefles is de ideale mogelijkheid om kennis te maken met het golfspel.

------------------------------------------------------------------------------------

Beide golfreizen in november 2023 waren een succes. La Cala een schitterende locatie  in de bergen van  Zuid Spanje. In  november 2024  gaan we weer ruim twee weken terug met twee groepen  Maar ook deze beide reizen zijn nu al volgeboekt. Maar in februari 2025 ga ik weer naar La Cala, daar heb ik nog een paar plekjes vrij.  Maar eerst gaan we  ook nog in september Twente Nieren!!  zie golfreizen short brake.                                                 ------------------------------------------------------------Voor februari 2025 heb ik ook weer een nieuwe reis op de planning staan. Maar voor deze reis heb ik ook al weer 7 nieuwe aanmelding. Maar heb nu nog 3 plekjes vrij,  wees er snel bij mijn golfreizen zijn snel volgeboekt. Ga je ook mee? Alle info op mijn site bij golfreizen. 


De lente, een ideale gelegenheid om aan uw swing en korte werk  te gaan werken

Aanbieding het gehele jaar.

Wilt u kennis maken met het golfen? heb ik de volgende actie:

U krijgt van mij een gratis App van het programma CoachNow. Na elke les krijgt u dan van mij een gratis evaluatie, met plan van aanpak. En de gemaakte films kunt allemaal bekijken thuis op u gemak, zodat u ook zelf kunt trainen met de punten uit de les.

We beginnen met een 0 meting en neem ik uw set up en swing op, deze bekijken we samen in mijn leslokaal achter mijn pc, en maak ik een plan van aanpak voor je. Hebben we samen een klik en bevalt mijn lesgeefmethode?bied ik u de gelegenheid om verder te gaan met 6 lessen, en maak ik een mooi op maat programma voor u. En dan is de eerste les gratis, spaart u €67,50-- uit.  

Betaling geschied dan wel bij de   1e les.  Door heel het jaar heb ik lespakketten staan bij mijn bekijk het hier  lesagenda.Sinds kort beschik ik ook over een eigen launch monitor.

Vanaf heden naast de video analyse die u van mij gewend bent, is het nu ook mogelijk om met de launch monitor meetpunten van uw swing zichtbaar te maken. Deze launch monitor is hypermodern en compact. Zowel te gebruiken bij mijn lessen op de  drivingrange, als bij mijn evenementen, denk aan de Road to Portugal en mijn golfreizen.