- Laatste nieuws -

Beide golfreizen in november 2023 waren een succes. La Cala een schitterende locatie  in november 2024 weer terug. Maar ook deze beide reizen zijn nu al volgeboekt. Maar eerst gaan we nog een exclusieve short trip maken naar Duitsland, gaat u ook mee?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Speciale Winteraanbiedingen.

De Winter een ideale periode om aan uw set up en swing te werken, zodat u in het voorjaar uw swing op de rails heeft staan, om weer optimaal te gaan genieten van het golfspel.

In de maanden november, december 2023 en januari en februari 2024 heb ik een speciale winteraanbieding, waarbij zelfs kortingen van €160,-  Ik heb meerdere mogelijkheden.

  •  8 prive lessen van 50 min voor de prijs van 6 voor 1 persoon normaal €520,-    nu €390,- 
  •  8 prive lessen van 50 min voor de prijs van 6 voor 2 personen normaal €560,-  nu €420,- €220,- pp
  •  8 prive lessen van 50 min voor de prijs van 6 voor 3 personen normaal €600,-  nu €450,- €150,- pp
  •  8 prive lessen van 50 min voor de prijs van 6 voor 4 personen normaal €640,-  nu €480,- €120,- pp

Deze lessen zijn zelf in te plannen via mijn digitale agenda, en worden gegeven op BurgGolf De Haverleij

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maar als u alleen bent en u wilt graag toch graag  in een groepje lessen, probeer ik en groep voor u te creëeren, en zullen de lessen in overleg met de groep plaats vinden op een bepaalde datum en tijd.

De winteraanbieding kan niet worden gebruikt in plaats van een GVB/Baanpermissie cursus of clinics.

De winteraanbieding loopt van 1 november 2023 t/m 29 februari 2024. De uren van de winteraanbieding moeten vóór 29 februari 2024 benut worden, het eventueel openstaande saldo vervalt na deze datum, er ontstaat geen recht op restitutie, en de lessen zijn niet overdraagbaar.

De betaling van het winterpakker dient voor aanvang van de eerste les overgemaakt te worden.

U kunt deze aanbieding kopen door het onderstaand contactformulier in te vullen.

 


De zomer , een ideale gelegenheid om aan uw swing en korte werk  te werken

Aanbieding het gehele jaar.

Wilt u kennis maken met het golfen? heb ik de volgende actie:

U krijgt van mij een gratis App van het programma CoachNow. Na elke les krijgt u dan van mij een gratis evaluatie, met plan van aanpak. En de gemaakte films kunt allemaal bekijken thuis op u gemak, zodat u ook zelf kunt trainen met de punten uit de les.

We beginnen met een 0 meting en neem ik uw set up en swing op, deze bekijken we samen in mijn leslokaal achter mijn pc, en maak ik een plan van aanpak voor je. Hebben we samen een klik en bevalt mijn lesgeefmethode?bied ik u de gelegenheid om verder te gaan met 6 lessen, en maak ik een mooi op maat programma voor u. En dan is de eerste les gratis, spaart u €67,50-- uit.  

Betaling geschied dan wel bij de   1e les.  Door heel het jaar heb ik lespakketten staan bij mijn bekijk het hier  lesagenda.Sinds kort beschik ik ook over een eigen launch monitor.

Vanaf heden naast de video analyse die u van mij gewend bent, is het nu ook mogelijk om met de launch monitor meetpunten van uw swing zichtbaar te maken. Deze launch monitor is hypermodern en compact. Zowel te gebruiken bij mijn lessen op de  drivingrange, als bij mijn evenementen, denk aan de Road to Portugal en mijn golfreizen.