- Golfreizen -

 

Ik ben specialist in golfreizen in combinatie met golflessen. In de ochtend geef ik golflessen en daarna spelen we leuke wedstrijden in de middag. In de avonden nemen Hetty en ik u mee naar lokale restaurantjes, waar de vis zo vers is dat hij van uw bord springt.

Deze golfreizen zijn ontstaan in 2007 toen ik ben uitgenodigd door Peter Diks van West Algarve Golf. Hieruit is een fijne samenwerking ontstaan en deze winter gaan Hetty en ik weer onze 28ste golfreis houden.

Portugal is wel ons favoriete golfland. Alles wordt in de puntjes voorbereid, voor aanvang van de reis nodigen wij iedereen uit voor een gezellige kennismakingsavond, en krijgt iedereen een programmamap met alle lessen, testen en kan iedereen zover ze elkaar niet kennen, kennis maken met elkaar.

Deze golfreizen zijn voor elke golfer van beginner tot gevorderden.

Beide golfreizen in november 2021  en de reis in februari 2022 naar Zuid Spanje zijn volgeboekt, maar in de zomer van 2022 ga ik ook weer naar Italië voor een luxe culinaire golfreis.

We spelen dan op de topbanen van Italië ,verblijven in een 4**** sterren golf- en resorthotel  op de golfbaan.  Deze locatie bevindt zich op een 15 km van het Gardameer.

 

Wilt u impressie hebben van mijn lessen in de ochtend klik op deze link.

Gaat u ook eens mee voor leerzame, gezellige en culinaire week?