- Golfreizen -

 

Ik ben specialist in golfreizen in combinatie met golflessen. In de ochtend geef ik golflessen en daarna spelen we leuke wedstrijden in de middag. In de avonden nemen Hetty en ik u mee naar lokale restaurantjes, waar de vis zo vers is dat hij van uw bord springt.

Deze golfreizen zijn ontstaan in 2007 toen ik ben uitgenodigd door Peter Diks van West Algarve Golf. Hieruit is een fijne samenwerking ontstaan en deze winter gaan Hetty en ik weer onze 28ste golfreis houden.

Portugal is wel ons favoriete golfland. Alles wordt in de puntjes voorbereid, voor aanvang van de reis nodigen wij iedereen uit voor een gezellige kennismakingsavond, en krijgt iedereen een programmamap met alle lessen, testen en kan iedereen zover ze elkaar niet kennen, kennis maken met elkaar.

Deze golfreizen zijn voor elke golfer van beginner tot gevorderden.

18 juli ga ik nog naar Italië voor een golfreis. Mocht u nog mee willen reageer dan snel. !

Voor november staan 2 golfreizen op de planning. Maar door de enorme aanvraag van oud-deelnemers is de eerste week al volgeboekt. Maar Hetty en ik blijven wat langer voor een tweede golfreis die plaats gaat vinden op 20 november tot en met 27 november.  Wij verblijven dan in het 4 sterren hotel Vila Galé Lagos en we spelen de fantastische banen Palmares en Espiche golf.  En natuurlijk weer 5 dagen les.

Van begin tot einde regelen we alles voor u.

 

Wilt u een impressie hebben van mijn lessen in de ochtend klik op deze link.

Gaat u ook eens mee voor een leerzame, gezellige en culinaire week?