- Verslagen  / overzichten van de Road to Portugal  -

 

Verslag alweer van de 11 de   de Road To Portugal  Golfpark de Turfvaert.

Het beloofde een regenachtige dag te worden maar het viel nog mee, er vielen wel wat buitjes maar niet noemenswaardig.

Altijd met een warm ontvangst op Golfpark de Turfvaert, de baan lag er netjes bij, greens rolde lekker, maar hoorde wel dat sommige toch wel wat problemen ondervinden in de fairway bunkers, ja die zijn ook best pittig. De neary bij de heren ging naar onze zuiderbuur Vincent Bossaert maar ook de longest ging naar Vincent, het werd nog gezellig die avond thuis samen met Kristel zijn vrouw die er altijd bij is, ook al golft ze niet mee. De longest was voor Hetty van Hilten. Maarten Keus was wederom op tik en won ook dit keer, kan hij de hattrick  maken op onze slotdag op 15 oktober op Golfbaan Midden Brabant. Michel Brouwer deed goede zaken hij werd 2de en loopt behoorlijk in op de leider Jolande Keus die nog wel aan de leiding staat met een voorsprong van 4 punten. Vincent Bossaert werd derde.

De witte brigade had weer voor een heerlijk eten gezorgd en alles is altijd in de puntjes geregeld  op Golfpark de Turfvaert.

Ik dank dan ook het team van Golfpark De Turfaert en Ad Jacobs voor de fijne samenwerking en de dagprijs een greenfee voor de winnaar.

De avond werd weer gezellig afgesloten met schitterend verzorgd eten, lekkere wijn en mooie verhalen. Hetty en ik hebben weer afgesloten! 
Ik dank mijn sponsoren, en natuurlijk mijn trouwe deelnemers.

 

Volgende maand worden de prijzen verdeeld op Golfbaan Midden Brabant en sluiten we De Road to Portugal af, daar moet u zeker bij zijn.

 

De stand tot nr 50  kunt u  hieronder zien.

Op de foto de trotste winnaar Maarten Keus 

Volgende maand spelen we op:

15 oktober Slotdag Golfbaan Midden Brabant 

Speelt u ook mee op onze slotdag?