- Verslagen  / overzichten van de Road to Portugal  -

 

Nieuw seizoen met nieuwe kansen. 20 november zijn we weer gestart met een serie van 12 wedstrijden over het jaar.

Op de mooie baan van Haviksoord zijn we gestart met een stabelford wedstrijd waarbij 16 holes tellen. Mocht je op twee hole's wat minder hebben gespeeld tellen deze holes niet mee. Na een warm ontvangst  met koffie , thee en een vlaai  kwamen de spelers weer bij elkaar. Vele oude bekenden deden weer mee, maar ook weer 7 nieuwe spelers hebben mijn activiteiten op sociale media gezien, en wilde ook graag eens mee spelen. Super leuk voor mij om zoveel nieuwe mensen weer te begroeten en ze met elkaar kennis te laten maken.

Maar ook om te zien hoe gezellig het is om met de Road to Portugal mee te doen.

Bij het klaar zetten voor de longest en neary zag ik dat de baan er perfect bij lag en zag dat de spelers genoten om weer te kunnen spelen met een gezellige groep golfers.

Op weg naar hole 10 kwamen  ze even binnen voor een warm worstenbroodje en zag alleen maar blije gezichten. Maar het gaat ook om de prijzen. De longest voor de dames was voor Hetty van Hilten  en bij de heren moet de bal nog landen maar begreep van de vluchttoren van schiphol dat het de verre drive was van Jeroen Michels

De neary dames was voor Anemieke Calis en bij de heren Peter Venrooij  alle winnaars krijgen een extra punt en een lekkere fles rode wijn, om deze thuis te drinken en nog eens terug te kijken op deze  geslaagde golfdag. Maar de speler die alles onder controle had en de volle 30 wedstrijdpunten pakte was Corrie Kroon gevolgd door Maaike van Dijk.

Graag hadden we blijven eten met de groep maar door de hoeveelheid spelers en de beperkte ruimte met de corona regels slaan we dit maal dat over. Maar met een goed glas wijn en een bittergarnituur was het toch gezellig.

Op de foto de trotse winnaar van de eerste Road To Portugal Corry Kroon.

Ik dank alle deelnemers  en natuurlijk mijn sponsoren.

Maar ook Tony Jackson Golfbaan Haviksoord dank voor je super medewerking en de  dagprijs. 

Wij komen zeker weer een keer terug.

Mijn prijsuitreiking kunt un zien op mijn you tube kanaal of gebruik deze link

De stand na 1 wedstrijd staat onder de foto van een trotse winnares. 

Volgende maand spelen we op:

11 december Oosterhoutse Golfclub Oosterhout

20 januari Golfclub de Haenen in Teteringen.

26 februari Golfpark de Turfvaert in Rijsbergen.

 

Speelt u ook eens mee?