- Zuid-Afrika Januari 2024 - 

 

 

Het is inmiddels alweer 5 jaren geleden dat ik de golfreis naar Zuid-Afrika heb georganiseerd. Dit was een onvergetelijke reis die je wellicht maar 1 of 2 keer in je leven maakt.
Nu is mij al enkele keren weer gevraagd; Helmuth, wanneer is de volgende reis naar Zuid-Afrika?

Ik ben hiervoor gaan zitten, ik heb Ronald Franken van Scenic Travel weer benaderd om de volgende reis naar Zuid-Afrika te bespreken. Daar Ronald de Zuid-Afrika specialist is die de reis in 2017 ook tot in de puntjes heeft geregeld is hij de uitgesproken man om voor ons weer een complete luxe top reis met cultuur, golf- en safari samen te stellen.

Voor deze 14- daagse hebben we oudgediende en onze gids van toen Seppie ook weer kunnen toevoegen aan de reis, een gezellige topper met kennis en ervaring in het begeleiden van de groep.

Ronald heeft het hele programma voor jullie zichtbaar gemaakt. In dit programma wat online te benaderen is kan je van dag tot dag bekijken wat we gaan doen en in welke accommodaties we verblijven, welke banen we spelen en welke route we rijden. Alle informatie staat hier gedetailleerd in beschreven. Gebruik de volgende link om het programma te bekijken

Deze reis is inclusief de directe vluchten vanaf Amsterdam - Kaapstad, (pro)begeleiding, privévervoer, privégids, diverse excursies, greenfees, 5 x golfen, game drives, luxe accommodaties (incl. ontbijt, 2 x lunch, 3 x diner), en 23 kg ruimbagage (golftas met Flying Blue voucher).

De prijs van deze totale golf- en safari rondreis is vanaf € 6.495,00 p.p. (exclusief mogelijke 1- persoonstoeslag). De reis zal doorgang vinden bij een minimale deelname van 12 personen (exclusief begeleiding). Niet golfers zijn ook welkom op deze reis, prijs niet golfers is op aanvraag.

Omdat er wederom gekozen is voor Sanbona, één van de betere wild- en privénatuurreservaten van Zuid-Afrika, waar we gebruik maken van de luxe kamers, moeten we nu  al beginnen met het aanbieden van deze reis. De beschikbaarheid is schaars en een verblijf op Sanbona is een wens die voor eenieder uit gaat komen.

Voor deze reis zijn al weer 10 inschrijvingen binnen, wilt u ook mee?

meldt u dan snel aan.

Bent u geïnteresseerd in deze mooie reis klik op de button dan neem ik contact met u op.

Exclusieve golfreis naar Zuid-Afrika in combinatie met cultuur, excursies en safari. Ontdek met mij het mooie
Zuid-Afrika.